mandag, juni 26, 2017

Der skal mange hænder til, når menigheden er så levende, som den er.  Her er nogle af de faste grupper og aktiviteter i Skt. Laurentii sogn.  Det første navn under hver gruppe er koordinatoren, forstanderen, formanden, lederen eller lignende - det menneske, som du skal tale med, hvis du ønsker at være med.  Du er meget velkommen til at bidrage - kirken har altid brug for mere hjælp!

Når nu jeg, jeres Herre og Mester,
vasker jeres fødder,
så skylder I også at vaske hinandens fødder.
Jeg har givet jer et forbillede,
for at I skal gøre,
ligesom jeg har gjort mod jer.

Johannesevangelium 13,12-15

Udvalg, Aktiviteter og Arbejdsgrupper
 Udvalg eller AktivitetSorted By Udvalg eller Aktivitet In Ascending OrderKontaktpersonMedlemmer
Liturgiske tjenester
Lektorer, Kommunionsuddelere, Sakristaner, Offergave bærere, Ministranter - jfr. Liturgisiden
Maria Alster

Blomster

Brenda JørgensenBrenda Jørgensen og Claudia Oddone.

Bygnings- og Vedligeholdelsesudvalg

Søren Johannesen, formandSøren Johannesen, Janos Kirkovics og Henning Jørgensen.

Marie-Gabrielle de Bourbon Parme

Festudvalg

Birthe Schultz, formandBirthe Schultz, Olga Lucio Diaz, Ludvig von Malsen-Ponickau, Ulrik Vangstrup og Benjamin Skov .

Hjemmesidegruppen

Pastor MarcosPastor Marcos og Ole-Chr. M. Plum

VIK - Voksnes indføring i Kristendommen

Pastor MarcosPastor Marcos og Birthe Schultz

Økumeni og Valfartsgruppe

Beata og Jerzy GolubowskiBeata og Jerzy Golubowski, Annelise Nielsen og Silvia Munro

Besøgstjeneste

Pastor Marcos

Bladudvalget

Pastor MarcosPastor Marcos, Maria Alster, Ellen Margrethe Nelth, Annette Plum, Ole-Chr. M. Plum og Ove Christensen.

Eukaristisk Tilbedelse

Bjarne Balleby

Havens arbejdsgruppe

Vedligeholdelsesudvalget

Kateketer - Børn og Unge

Pastor MarcosPastor Marcos, Helle Couppé, Gérard Couppé, Maria Indruszewski, Katrin Indruszewski, Maura Murphy, Birthe Schultz, Rosa Tran og Silvia Munro .

Kirkekaffe

Birthe Schultz

Kirkeskatteudvalg

Pastor MarcosPastor Marcos Anna Jørgensen, Ellen Margrethe Nelth og Maria Alster.

Kommunikationsudvalget

Pastor MarcosPastor Marcos, Claudia Oddone og Maria Alster

Kor

Annelise Nielsen

Liturgiudvalg

Pastor Marcos, formandPastor Marcos, Helle Couppé, Gérard Couppé, Jan Grys, Janina Hamdan, Maria Alster, Annelise Nielsen, Katrin Indruszewski, Roar Jakobsen og Ole P. Knudsen

Rengøring - rengøring i kirken den fredage kl. 8:30 ca. 1 gang om måneden

Marie ParedesMarie Paredes og Aurora Paz Medina

Rengøring - rengøring i kirken lørdage kl. 8:30 ca. hver 3. uge (plan)

Brenda JørgensenBrenda Jørgensen og Henning Jørgensen

Rosenkransgruppen

Claude Nielsen

Vincentgruppe (Skt. Vincent de Paul Gruppe) - se mere her.

Nogle Aktiviteter

Eukaristisk Tilbedelsesgruppe - hver fredag aften året rundt fra kl. 19:00-20:30 arrangerer denne gruppe eukaristisk tilbedelse og meditation i kirken.  Du er altid velkommen til at overvære tilbedelsen i nogle får minutter eller i halv anden time - men du er også indbudt til at være en del af kernegruppen.  Flere oplysninger: Bjarne & Anne Balleby (46 48 14 08).

Rosenkransgruppen - en bønsform, som har vist sin duelighed gennem mange århundreder. Vi beder rosenkransen i kirken hver onsdag kl. 16:30 (altså inden hverdagsmessen).  Flere oplysninger: Claude Nielsen eller pastor Marcos.

Liturgiske tjenester - Gudstjenesteledere, lektorer, kommunionsuddelere, ministranter, sakristaner, offergaver frembærer, kollekt indsamlere, koret, begravelsesmedhjælpere, m.m  Klik her for flere oplysninger.

Kirkekaffe - Få ting samler menigheden som kaffe drukket sammen med ro og hygge.  I våbenhuset hænger en liste, hvor man kan skrive sig på for at stå for dagens kirkekaffe.  Husk at skrive dig på!

Katekese - lærere og medhjælpere til: salmesang for de små, første kommunions forberedelse, Midi-KUK, firmelsesforberedelse, Maxi-KUK, ministrantgruppen, GiFra, VIK m.m.  Klik her for flere oplysninger.

Lægordener - også kaldet for "tredje ordener", de er bevægelser inspireret af et bestemt ordenssamfunds eller en bestemt helgens spiritualitet. Blandt aktive lægordener i Danmark kan nævnes: Birgittineroblater, Benediktineroblater m.fl. Flere oplysninger kan findes på Bispedømmets hjemmeside: www.katolsk.dk.

Andre åndelige bevægelser og katolske grupper -
der kan nævnes bl.a. Focolare, CVC, Academicum Catholicum, Ælnoth katolsk historisk forening, Katolsk Medie Forum og mange andre. Oplysnigner om mange grupper kan findes på Bispedømmets hjemmeside: www.katolsk.dk.