mandag, juni 26, 2017

Anna Jørgensen
Ellen Margrethe Nelth
Ludwig von Malsen

Sognets repræsentant i pastoralrådet er Ellen Margrethe Nelth og suppleant er John Munro

En sammenfatning af hvert mødes referat er til og med 2015 udgivet i Sognebladet. Fremover kan det læses her på hjemmesiden.

Kontakt til
Skt. Laurentii Kirkes Menighedsråd:

Send en mail til menighedsrådsformanden,
Maria Alster på:
alster@live.dk
eller kontakt hende på tlf. 4675 3660.

PASTORALRÅDET

Sognets repræsentant i bispedømmets pastoralråd:

Ellen Margrethe Nelth

Referater fra menighedsrådet
Hvor levende er vort sogn?
To vigtige redskaber til menighedsrådets vejledning:
Menighedens årsmøde og en evaluering af sognets liv

Det er pålagt menighedsrådet at kalde ind til et årsmøde hvert år for hele menigheden. Her fremlægger rådet en beretning om rådets arbejde og menighedens trivsel siden sidst. Der er også lejlighed til forslag og nye idéer fra menighedsmedlemmerne. I Skt. Laurentii menighed holdes årsmødet i april/maj måned år, undtaget når der er valg.

Menighedsrådet gennemfører også en evaluering af sognets liv og trivsel, hvor man tager sognets puls og man danner sig et billede af, hvad der går godt, og hvad der kunne gøres bedre. Denne evaluering hjælper menighedsrådet at prioritere sit arbejde.

Der holdes supplerende menighedsmøder med passende mellemrum. På disse møder tages aktuelle emner af betydning for menighedens liv og vækst op.

Læs/download menighedsrådets beretning for 2015-16 her.